måndag 16 juni 2008

Jag har bytt bort mitt blod.

Idag har vi varit hos vetten. Jag, matte, husse och katterna. Förstår Ni jag var tvungen att åka bil med katterna! Dom gapa och skrek hela vägen. Matte sa att dom sjöng en kattserenad. Jag fick ont i öronen. Sen när vi kom dit så var det lika skoj som vanligt och när Anne kom blev jag glad för jag gillar henne, det växer kakor ur hennes händer. Husse lyfte upp mig på ett bord och då började jag ana att det här var inte som vanligt. Matte kramade mig lite och Anne satt en gummisnodd runt mitt ben, gummisnoddar är inte bra för hundar säger matte. Hon stack mig med en nål och tog mitt blod i ett rör. Asså får man göra så. Anne tejpade runt mitt ben så det inte skulle rinna ut mer. Dom lyfte ned mig och då sa hon de bästaste orden; kom vi byter, jag får Ditt blod och du får kakor av mig. Japp saken var biff, jag saknade inte mitt blod alls faktiskt. Sen tuggade jag i mig plåstret också. Sen skulle vrålaporna få en nål i nacken. Ha det var ju ingenting mot vad jag hade varit med om. Sen sjöng dom hela vägen hem, värre än vanligt faktiskt. Husse och jag var hemma ensamma för matte åkte och hämtade morrmorr, så nu är jag glad. Nu ska vi bara vänta och se om jag har några antikroppkakor i blodet så att vi kan åka till Åland.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va?! Kan man byta blod mot kakor!? Det måste jag testa! Jag ska nog lura med matte till vetten nån dag så jag också kan idka lite byteshandel ;)
Hare bra sötnos!

Anonym sa...

Hoppas att det går vägen med blodet...ska ta på Branco snart.

Karina sa...

E dom vampyrer där i Sthlm eller, missänkte nåt med matte som är därifrån...hmmmm ;)
Kakor låter fint.

Hoppas det går bra nu med blodet så du kommer till Åland.
Själv stannar jag nog hemma..*s*

Anonym sa...

Byta blod emot kakor? Det låter som en väldigt bra deal, det är nästan så jag också skulle kunna göra det. Fast att gå till vetrinären? Näää tack. Den vill jag bara bita. När jag var där senast så stacks jag med en spruta och blev väldigt trött medan "pappa" hölt om mig. Jag hade haft sönder klon så det kom blod där och gjorde jätteont och det är säkert den där vetrinärens fel. *Trooo*